Donem color a la nostra sanitat

L’Associació AcompanyArt, treballant de la mà de l'il·lustrador Ignasi Blanch i la Fundació Hospital de Palamós, ens proposem coordinar un procés de remodelació saludable i artística dels diferents espais d'atenció pediàtrica de l'Hospital de Palamós i el Centre d'Atenció Primària de Palafrugell.

 

Les dates previstes per portar-ho a terme són la setmana del 25 de Juny a l’1 de juliol del 2018.

 

Una prova pilot de gran extensió per la qual aposta l'Hospital de Palamós i que probablement es podrà fer extensiu a la resta d'àrees bàsiques del Baix Empordà.

 

Per fer-ho possible necessitem la participació d’un gran nombre de professionals del món de la Il·lustració de la província de Girona, propers i interessats en ajudar a impulsar aquest procés de canvi pedagògic, terapèutic i artístic de l’entorn sanitari.

Motivats i ambiciosos comencem la nostra tasca utilitzant la Il·lustració com a eina per transformar alguns dels espais d'atenció, com ara les sales d’espera, consultes, el quiròfan, planta hospitalària de pediatria, de centres d'atenció sanitària referents del Baix Empordà.

Es tracta d’un projecte inèdit a la nostra província i que s’espera que tingui una forta repercussió social pel seu caràcter únic, emprenador i promotor del benestar d’un dels sectors més rellevants de la nostra societat: els infants.

No oblidem que estem parlant d’un projecte transformador pioner a la província de Girona, que posa llum a una problemàtica social evident, que és necessari que sigui tractada i que ens beneficia a tots.

 

Un treball que fomenta la participació i expressió de les persones implicades així com la difusió de la riquesa del nostre patrimoni artístic, natural i cultural a tots els visitants d’arreu del món que s’acostin a la zona de la Costa Brava.

Trobareu més informació del projecte Donem color a la nostra sanitat clicant aquí.

© 2017 AcompanyArt