IGNASI BLANCH

DIBUIXANT / IL.LUSTRADOR / ILLUSTRATOR / ZEICHNER

Desde l'Associació AcompanyArt, volem agrair-li al Sr. Ignasi Blach la seva col.laboració per il·lustrar els espais de pediatria de l'Hospital de Palamós i CAP de Palafrugell i així potenciar el seu projecte Humanitzem els Hospitals.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín on es va especialitzar en tècniques de impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien, amb l'ajut de dues beques CIRT de la Generalitat de Catalunya.

Coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, fou escollit per participar en el projecte internacional "East Side Gallery", com a únic representat de l'estat espanyol.

La seva pintura sobre el Mur la podem veure en la reproducció que es va fer en la seva ciutat natal, Roquetes (Baix Ebre).

Va dirigir el projecte "HUMANITZEM ELS HOSPITALS" conjuntament amb l'associació AACIC (Associació d'ajuda als afectats per cardiopaties infantils de Catalunya). Un projecte per facilitar el procés d'hospitalització del nens decorant amb dibuixos, totes les habitacions de les 4 plantes infantils de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Amb la participació de 50 joves il·lustradors, alumnes seus.

És el coordinador de l'especialitat d'il·lustració a l'Escola de la Dona-Espai Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona,

( PREMI JUNCEDA D'HONOR 2005)

© 2017 AcompanyArt