L'Associació AcompanyArt som una organització sense ànim de lucre constituïda l'any 2017 que neix amb l'objectiu de portar a terme un procés d'humanització als serveis de pediatria tant en atenció primària com en hospitalització del Baix Empordà. Tant bon punt el projecte avanci obrirem nous fronts per expandir la nostra proposta arreu d'altres comarques que també els pugui ser d'interès i utilitat.

AcompanyArt es defineix com un projecte multidisciplinar format per professionals de diferents àmbits de l'educació, de l'art i de la salut (pedagogs, mestres, psicòlegs, infermers, artistes...), tots interessats en l'atenció i l'ajuda als infants des d'una perspectiva global, integradora i emancipadora. 

Es tracta d'un projecte ampli i ambiciós que requereix la implicació de professionals vinculats a disciplines molt diverses.

Ambiciosos i motivats estem oberts a compartir la nostra idea amb tota persona que estigui interessada en el projecte. Podeu contactar amb nosaltres clicant l'enllaç que porta per nom contacte, situat en un dels calaixos de la part superior d'aquesta pàgina web.

Gràcies per ajudar-nos a que tots continuem evolucionant.

Benvinguts a AcompanyArt ;)  

© 2017 AcompanyArt