Please reload

Entrades recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades destacades

Humanitzem els hospitals amb Ignasi Blanch, AcompanyArt i l'Aloa

03/10/2017

Des de l'associació AcompanyArt volem donar les gràcies a tots el col·laboradors i  a l'equip per les seves tasques, que fan possible aquest projecte, que servirà per a humanitzar la nostra sanitat, i acompanyar a infants i les seves famílies en el procés d'hospitalització.

També un fort agraïment a l'il·lustrador Ignasi Blanch, que amb la seva ajuda i experiència, ens ha facil·litat aquest procés, i alhora, potenciar el seu projecte HUMANITZEM ELS HOSPITALS.

 

En les seguents imatges, podem veure a membres d'Acompanyart, juntament amb l'il·lustrador Ignasi Blach, vistitant el CAP de Palafruguell i l'Hospital de Palamós, centres on s'il·lustrarà l'entorn.

 

 

Creiem en la importància d'un acompanyament íntegre de la persona, també creiem en el benefici del joc, l'art i la creativitat, com a recursos i eines per garantir el benestar i afrontar el procés de malaltia.

 

 

 

Mitjançant el poder terapèutic i creatiu de l'art i el joc, aquest projecte s'orienta a que recuperem la capacitat d'expressar-nos i de comunicar-nos millor amb els nens i les nenes, amb joves, amb famílies i amb els centres de salut.

 

 

D'aquesta manera surgeix l'Aloa. Creat de la mà del nostre company i il·lustrador Raül Castillo, l'Aloa es converteix en l'heroi de les històries i tallers terapèutics.

És un personatje que ens facilita el camí per recuperar la salut, convertint-se en un pont d'unió entre la missió  de cuidar/curar/guiar i, al mateix temps, atendre la part més humana i sensible de les persones.

El resultat final és que tant infants com famílies estiguin sempre acompanyats.

L'Aloa ens ajuda a complir la nostre missió d'una manera més hol·listica, més amorosa, més acollidora.

 

.

 

 

seguei-nos a Facebook
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2017 AcompanyArt