Please reload

Entrades recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades destacades

Flors i Violes 30 d'abril del 2018

26/04/2018

 

L’Aloa recull els desitjos dels nens i nenes de Palafrugell

 

L’Aloa ha anat recollint els desitjos que moltes persones li han demanat per millorar la nostra salut. Els té guardats a dins d'un cistell. L’Aloa té el poder de fer realitat aquests desitjos però per aconseguir-ho necessita que els nens i les nenes li portin les branquetes màgiques que caldrà plantar junt amb els desitjos, perquè creixin i floreixin. Encara li falta per recollir els desitjos dels nens de les escoles.

 

En aquesta dinàmica els nens de p5 de 6 escoles de Palafrugell compartiran alguns desitjos perquè l’equip AcompanyArt i l’Aloa els plantin i poc a poc es vagin fent realitat. Necessitem l’energia dels desitjos de tots. El canvi és necessari.

 

Serà un espectacle de format breu, d’una durada d’uns 25 minuts aproximadament, conduït per un narrador i representat mitjançant una actuació teatralitzada i una il·lustració en directe sobre el contingut de l’obra.

 

El format de la tarda es reproduirà amb la mateixa pauta, però l'assistència del públic serà entrada lliure.

 

L’Associació Acompanyart farà entrega de les il·lustracions el·laborades durant la visita a cada escola un cop hagin passat uns dies després de la funció.

 

Prepareu els vostres desitjos! L'espectacle és a punt de començar.

 

 

 

 

seguei-nos a Facebook
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2017 AcompanyArt