Please reload

Entrades recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades destacades

Entrevista d'AcompanyArt a Ràdio Capital

25/05/2018

 

 

Pintaran els espais infantils de l’hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

 

El projecte és possible gràcies al projecte AcompanyArt i l'il·lustrador Ignasi Blanch, fundador del projecte Humanitzem els Hospitals

 

Per David Parreño Mont -17 de maig de 2018 

 

 

Una cinquantena d’il·lustradors col·laboraran de manera desinteressada per transformar diversos espais infantils de l’hospital de Palamós i del CAP de Palafrugell. L’objectiu és “humanitzar” la sala d’espera d’urgències de pediatria, l’entrada al quiròfan i la cinquena planta de l’hospital de Palamós, així com l’àrea de pediatria del CAP de Palafrugell.

La darrera setmana de juny es durà a terme aquesta experiència, que des de l’hospital consideren pionera a les comarques gironines. Expliquen que el desembre es va fer una crida a professionals i estudiants del món de la il·lustració, que van mostrar molt bona predisposició per participar-hi. El projecte és possible gràcies al projecte AcompanyArt i l’il·lustrador Ignasi Blanch, fundador del projecte “Humanitzem els Hospitals”, que ha transformat els espais de diversos hospitals de Barcelona. Per als centres del Baix Empordà, els il·lustradors ambientaran els espais a través de la flora, la fauna i els paisatges més representatius de la Costa Brava.

 

seguei-nos a Facebook
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2017 AcompanyArt