Please reload

Entrades recents

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades destacades

I tu, què opines de les vaques?

25/05/2018

 

 

 

- I tu, què opines de les vaques? -em va preguntar un pastor mentre jo passejava pel camp.

- Com? -vaig respondre estranyat- Com que què opino de les vaques?

- Doncs això. T'agradaria ser una vaca? 

- Per suposat que no! Quina tonteria!

- Tonteria?! -va preguntar sorprès- Per què creus que és una tonteria?

 

Sospitava que aquell pastor era un personatge una mica peculiar. Alguna cosa em deia que la meva resposta l'havia ofès. 

 

- Et puc fer una altra pregunta? -va continuar ell- Si poguessis escollir, com seria la millor vida per tu? Pensa-hi un moment.  Imagina't que per art de màgia avui tens l'oportunitat de viure en el millor dels móns, el teu lloc ideal. Com seria aquest indret?

 

Aquest home fa unes preguntes molt rares -em vaig dir a mi mateix- tu segueix-li el rotllo per si de cas, no sigui que s'enfadi.

 

- Doncs...a veure...mmmm... deixa'm que rumiï... Idealment seria com estar en un lloc on no hi hagués res que em destorbés. M'imagino caminant en un prat rodejat de muntanyes, respirant aire pur, olorant les aromes de les flors i sentint la frescor de l'herba entre els dits dels peus. El vent bufaria suau acariciant-me la cara i, al fons a poques passes, s'escoltaria el so de l'aigua cristal·lina d'un riu que baixa graciós i sortejant les roques que va trobant al seu pas. Seria un indret on no existirien els horaris, ni les presses. No tindria cap tasca ni deure pendent per fer. De fet, no hauria de fer res en concret. Seria un lloc on la vida mateixa fluiria i el pensament no estaria interromput per res. Podria gaudir plenament d'un munt de sensacions, i la meva ment divagaria lliurement per qualsevol racó que em cridés l'atenció. Em mouria totalment guiat per l'instint. En definitiva, viuria una vida on el simple fet d'existir seria suficient per sentir-se plenament satisfet. 

 

Al acabar de descriure el meu món ideal vaig adonar-me que el rostre del pastor havia canviat i ara dibuixava un somriure.  

 

- Et puc fer l'última pregunta?

- Sí, és clar -vaig contestar més relaxat i satisfet.

- Què opines de les vaques?

 

 

 

 

 

seguei-nos a Facebook
Please reload

Segueix-nos
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Arxiu
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2017 AcompanyArt