Ajudem a l’Aloa

 

  • Dia: Dissabte 30 d’abril de 2022
  • Lloc d’inici: S’iniciarà a Can Genis, l’activitat transcorrerà per diferents espais alguns en el mateix centre i d’altres propers a aquests.
  • Hores que s’obrirà la inscripció: 10h, 11h , 12h i 13h. ( per cada torn espai per 5 grups familiars).
  • Disseny activitat: Xarai Experience
  • Dinàmiques relaitzades amb: Centre EIX ( joc, cos i moviment) i Tirita Clown

L’Aloa, està Moixa, i necessita de l’ajuda dels seus amics i les families de flors i violes per recuperar-se, fent-los passar per diferents espais i reptes fins aconseguir fer-la sentir-se millor, més animada i saludable.

Els infants incorporaran amb dinàmiques del circuit aspectes bàsics de l’alimentació saludable, relació amb el medi ambient i la necessitat de crear relacions socials saludables.

L’objectiu d’AcompanyArt és «acompanyar» als infants i les seves families en el coneixement de la pròpia salud, sempre a través  de dinàmiques que, com aquesta, pretenen acostar-nos al concepte de salud com a benestar bio-psico-social. A través del joc, com a eina bàsica en el seu aprenentatge, volem crear espais de compartir en familia el plaer d’aprendre jugant, inventant i relacionant-nos. Us hi esperem, recordeu l’Aloa ús necessita!!

Completa el següent formulari per inscriure’t a l’Escape Room “Ajudem a l’Aloa”

IMPORTANT 
En cas d’haver-vos inscrit i no poder assistir-hi finalment, preguem ens ho comuniqueu el més aviat possible per realitzar la cancelació i donar l’espai a una altre familia, ja que és una activitat limitada per nombre de grups.

*els nens hauràn d’anar sempre acompanyats com a mínim per un adult de la unitat familiar.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Escull la hora en que vols realitzar l'escape room: 10, 11, 12, 13 o 16h. (Només es mostren les hores disponibles)

Drets d'imatge

10 + 11 =

La teva ajuda és important

Comparteix-nos, Gràcies !!!