A partir de la iniciativa “Humanitzem els Hospitals”, projecte que va coordinar l’il·lustrador Ignasi Blanch, AcompanyArt, amb la seva inestimable col·laboració, va treballar en una proposta adaptada als diferents espais d’atenció pediàtrica de l’Hospital de Palamós i el Centre d’Atenció Primària de Palafrugell, sota el títol “Donem color a la nostra sanitat”.
Una prova pilot de gran magnitud per la qual va apostar en el seu moment la Fundació Hospital de Palamós i que es va fer realitat del 25 al 30 de juny de 2018.
Hi van intervenir 70 il·lustradors i es van pintar a l’Hospital de Palamós la planta d’hospitalització de pediatria, 10 habitacions de pediatria, l’Espai Rialles, la sala d’espera d’urgències de pediatria i els 4 boxos d’urgències de pediatria, el transfer de quiròfan i 2 boxos de l’hospital de dia quirúrgic. Al CAP de Palafrugell es va pintar l’entrada, la paret de l’escala, la sala d’espera de pediatria i 5 consultes de pediatria.
El tema de les il·lustracions era la flora, la fauna, el mar de la Costa Brava i els seus personatges imaginaris com són els pirates o les sirenes.
La coordinació artística va anar a càrrec d’Ignasi Blanch i del seu equip de confiança.

Però el projecte no hagués estat possible sense la col·laboració desinteressada d’empreses com Pintures M Vich, Ferreteria Espada, Restaurants Tips de Palafrugell, Apartaments Residencials Superstop, Otaduy i Emporhotel.
Es tracta d’un projecte inèdit a la nostra província que va tenir una forta repercussió tant mediàtica com social.

La teva ajuda és important

Comparteix-nos, Gràcies !!!